SV Brandevoort - Mierlo-Hout 1-4

Toegevoegd op 15 september 2015 om 00:00 door John Van de Kimmenade
Whatsapp Facebook Twitter


SV Brandevoort - Mierlo-Hout 1-4
Afgelopen zondag stond de allereerste competitiewedstrijd op het programma tegen het 2e selectieteam van sv Brandevoort.
Vandaag ging het allemaal beginnen, uitermate vreemd dus dat trainer Joost Kreemers de honneurs laat waarnemen door Sandor van der Linden.
De lastigste taak bleek deze week om een selectie bij elkaar te stellen.
Enkele spelers moesten vanwege verplichtingen eerder weg, en een ander gaf weer de voorkeur aan werk of vakantie.
Wij mochten blij zijn dat de spelers van Mierlo-Hout 10, Yiwei Meng en Coen van de Hurk bereid waren met ons mee te spelen.
Desalniettemin begonnen we prima aan de wedstrijd, het elftal stond compact en voor de jeugdige hertjes van Brandevoort was er geen doorkomen aan.
Het initiatief lag duidelijk bij de blauw-witten, de spitsen dwongen de backs van Brandevoort om de lange bal te hanteren , en die waren allemaal voor de ijzersterke achterhoede onder leiding van el capitano Rolo, die zichtbaar geniet als hij tijdens de warming-up tegen iedereen verteld wat hij moet doen. Een rol die hij thuis niet kan spelen.
Mierlo-Hout kwam na een communicatiefout tussen de keeper en laatste man van sv Brandevoort op een verdiende 0-1 voorsprong, door John van de Kimmenade.
Een kans uit het niets voor Brandevoort werd op prachtige wijze door Erik van Hout uit de kruising geranseld, onvoorstelbaar dat zoveel massa , zo lang kan zweven. TOP
Enkele kansen voor van de Kimmenade en ook voor Djailany van de Laarschot zorgden voor nog meer onrust in de groen-witte defensie maar dit leidde niet tot een 0-2 , die kwam er echter toch.
Een corner van John van de Kimmenade leek de doellijn te passeren en werd door Jeroen Kreemers voor de zekerheid prachtig binnen gevolleerd.
De gresrechter gaf na de wedstrijd aan dat de bal al de doellijn gepasseerd was, dit tot grote onvrede van Jeroen Kreemers, die in de rust besloot meteen weg te gaan. ( ook voor het werk trouwens)
Vlak voor het rustsignaal was er uit het niets een schandalige overtreding op Rolo, dit was een donker rode kaart en die werd ook gegeven door de prima scheidsrechter.
In de pauze werden er al afspraken gemaakt door Thielen om op stap te gaan in Amsterdam, iets wat duidelijk niet werd gewaardeerd door de spelers die al langer in dit team spelen en wekelijks wél serieus met hun hobby bezig zijn.
Dit werd meegenomen in de wedstrijd en Brandevoort maakte de 1-2, door verkeerd dekken.
Good-old Paul van Bragt maakte echter snel weer de 1-3, door de bal uit een onmogelijke hoek binnen te schieten, niet veel later maakte van de Kimmenade ook de 1-4 en was het verzet van Brandevoort gebroken.
Dit alles onder toeziend oog van Danny Koevermans, die zich vast zou hebben afgevraagd wat hij allemaal nog zou kunnen leren als hij bij Mierlo-Hout 6 zou spelen i.p.v. Brandevoort.
Conclusie een prima seizoenstart waar veel passie en strijd bij kwam kijken.
FORCE !
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento