Column Dijkshoorn

Toegevoegd op 30 oktober 2015 om 00:00 door John Van de Kimmenade
Whatsapp Facebook Twitter


Column Dijkshoorn
Ik maak me een beetje zorgen om Sandor van der Linden , zijn rol lijkt marginaal geworden bij Mierlo-Hout 6. Pijnlijk, want die lijken dit jaar eindelijk eens normaal voetbal te spelen. Vooral de coaches Kreemers en Scheepers zitten met een groot probleem. Wie gaat nu voortaan de warming-up op zich nemen? Veel mensen onderschatten de rol van van der Linden in deze. Het lijkt makkelijk, roepen dat je met je linker of rechterarm moet zwaaien om vervolgens over te schakelen naar de aansluitpas.
Nu probeert Rolo de warming-up te begeleiden met zijn afgekeken vormpjes uit de selectie.

Nu Sandor langzaamaan verdwijnt omdat er slijtage op zijn lichaam zit, gaat die kennis allemaal verloren. Doodzonde. Ik neem aan dat Sandor overal vertelt dat hij ‘in goed overleg zijn band heeft ingeleverd’, maar ik heb via via gehoord dat Sandor van der Linden vlak na het slechte nieuws met een lege sporttas in zijn hand, naakt op de rotonde bij zijn oude werkgever de Barrier is aangetroffen.

Het tragische is dat Sandor van der Linden blijkbaar niet helemaal in de gaten heeft waarom ze hem bij de band hebben afgenomen. Sandor van der Linden verkeert nog steeds in de veronderstelling dat hij serieus wordt genomen als hij over voetbal praat. Dat hij zinnige dingen zegt. Maar het helpt niet dat je vervolgens supporter bent van Feyenoord.
Een club die de laatste landstitel heeft gewonnen toen de mammoet nog bestond.

Des te erger is het dat Rolo de warming-up mag aanvoeren en dat in zo’n moordend tempo doet, dat sommigen al helemaal kapot aan de wedstrijd beginnen.
Geruchten dat hij het helemaal ziet zitten om weer terug te keren, bij aartsrivaal Stiphout Vooruit helpen hem niet om serieus genomen te worden.

Is het mogelijk om Sandor van der Linden weer 100% fit te krijgen ?
Een fysiotherapeut er op los laten, dieetcoach, hem een toegangsverbod geven bij alle cafetaria’s in een omtrek van 20 km.

Hij blijft een held onder de supporters van de blauw witten
Categorie clublegenden : Louis Dijstelblom, Pierre van de Wittenboer, Marc Zwanenberg, Richard van de Kerkhof.

Laat een held pas stoppen als het echt niet meer kan.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento