Mierlo-Hout 6 - Sparta '25 8

Toegevoegd op 23 september 2015 om 00:00 door Dennis Martens
Whatsapp Facebook Twitter


Na de dikverdiende overwinning van vorige week, kwam zondag het achtste team van Beek en Donk op bezoek. Het team was vorige week tegen ASV van het veld geblazen en bovendien was het vertoonde spel van mh6 van een prima niveau. Aan vertrouwen ontbrak het bij de meesten dus niet en ook intern ging men er van uit dat dit beek en donkse varkentje wel even gewassen zou gaan worden.
Het vertrouwen was zo groot dat zowel de aanvoerder als de vice-aanvoerder zich de avond voorafgaande aan de wedstrijd lieten volgooien bij d'n doel. Beide kwamen met een flinke kater op sportpark De Beemd aan, waarbij aangetekend moet worden dat de heer Relou zelfs enkele minuten te laat was. Nadat hij te laat was opgestaan mocht hij van Angela pas het huis verlaten toen ze met een washandje de overtollige bitterbalrestanten uit zijn mondhoeken had verwijderd. Volgens de officiële lezing was hij aan de beurt om reserve te staan, maar volgens insiders was dit een signaal naar de rest om te laten zien dat het maar eens afgelopen moet zijn met die kluppelflauwekul.
Gevoetbald werd er ook nog gelukkig. Al snel werd duidelijk dat mh6 voetballend gezien niet veel te vrezen had van de gasten uit b&d. Helaas was mh6 geen schim van de ploeg van vorige week. Er werd teveel vanuit stilstand gevoetbald waardoor de wedstrijd maar niet wilde ontbranden. Te snel werd gekozen voor de diepe bal, die dan vaak te hard of te scherp was. Aan de andere kant liet Sparta zich massaal inzakken en loerde het sluw op de counter. Gelukkig stond de verdediging weer als een huis en werden er nauwelijks kansen weggegeven. Dat het met de rust nog 0-0 stond had mh6 vooral aan zichzelf te wijten, omdat het een handvol kansen om zeep had geholpen.
Tijdens de rust wilde Patrick Thielen weer beginnen over het zuipavondje dat hij wil organiseren, maar werd door riny tot stilte gemaand.
Na rust kwam mh6 iets overtuigender uit de startblokken. Er werden meer kansen gecreëerd en met name de ingevallen spits Mario zorgde voor meer dreiging met zijn loonacties. Na weer een aantal dotten van kansen gemist te hebben, mocht Patrick randje 16 aanleggen voor een vrije trap. Deze werd tot opluchting van alles met een blauw-wit hart onberispelijk binnengeschoten. De 1-0 werkte duidelijk bevrijdend en niet veel later knalde Rob Raaijmakers de 2-0 binnen. Hij oogde de hele wedstrijd fris en gedreven. De IJslandse modder hebben hem zichtbaar goed gedaan. De wedstrijd leek gespeeld tot Rob Relou de bal per ongeluk in eigen doel schoot. Gelukkig gaf de stopwatch van scheidsrechter en geldspecialist Rob Scheepers aan dat het tijd was, waardoor de drie punten verdiend op de Beemd bleven.
Positief was het vele balbezit en de goede verdediging. Hopelijk gaan we komende wedstrijd nog groeien in het lopen zonder bal en het afmaken van kansen.
Eerst genieten van een vrije zondag en dan wacht weer Johns favoriete wedstrijd van het jaar. Oranje-Zwart thuis!

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento